Newsletter Simillimum.cz
homeopatický software Radar Opus, kurzy, publikace, videa a další informace z homeopatie
 
říjen 2011
 
V tomto newslettru:
 
- Nová verze Radaru – Radar Opus – již v prodeji
- prezentace Radar Opusu 10. 11. 2011 v Praze
- E-shop se zahraniční homeopatickou literaturoou
 
 
Nová verze Radaru – Radar Opus již v prodeji
 
Již můžete zakoupit nový revoluční software RadarOpus, který kombinuje v jeden celek repertorium, materii mediku a databázi pacientů.
 

Ceník a podrobnější informace o programu Radar Opusu najdete na www.simillimum.cz
V současné době je v prodeji verze Radar Opus 1.20. Tato verze je stabilní a funkční na platformě Windows a Mac ovšem bez některých modulů (VES, Herscu) a pokročilých funkcí, které budou dodávány automaticky formou on-line aktualizací v průběhu následujících týdnů až měsíců až do konečné podoby programu Radar Opus. Jako kompenzaci za tyto nedostatky má současný uživatel Radar Opusu přístup ke všemu, co je v současné době v programu Radar dostupné a to ve všech jazycích a ke všemu, co bude formou on-line aktualizací a to až do uvedení konečné verze programu Radar Opusu. Poté bude přístup pouze k informacím, které si uživatel zakoupil v rámci své objednávky.
 
Další informace o Radar Opus: www.simillimum.cz/radaropus.php
 
 
 
prezentace Radar Opusu
 
Dne 10.11. 2011 v  18:00 – 20:00 v Praze 6 máte možnost zúčastnit se prezentace programu Radar Opus s ukázkou práce s tímto programem. V případě zájmu nás kontaktujte e-mailem na simillimum(zavináč)volny.cz (místo konání bude upřesněno podle počtu zájemců)
 
 
 E-shop se zahraniční homeopatickou literaturou
 
Navázali jsme spolupráci s holandským nakladatelstvím a distributorem knih. Na našich stránkách www.simillimum.cz/knihy.php najdete přímý odkaz na internetový obchod se širokou nabídkou homeopatické literatury. Po zaregistrování můžete bezpečně nakupovat a za nízké poštovné obdržíte homeopatickou literaturu až do domu. Při nákupu nad 125 EUR máte poštovné zdarma!
 
 

MUDr. Eliška Novotná - eliskonovotna@seznam.cz, 777182713

Václav Hrabák - vaclav.hrabak@volny.cz, 603743049

 

Webová verze tohoto Newslettru na http://www.simillimum.cz/newsletter/rijen-2011.html

 

Pokud si nepřejete zasílat newslettry z www.simillimum.cz 

odpovězte na tento e-mail a do předmětu napište "odstranit z adresáře"